Home » Ken

Ken

Ken, 34

“ Toen de jeugdvereniging mij nomineerde voor de vrijwilligersprijs en ik deze won, gebruikte ik de naamsbekendheid om zelf een stichting op te zetten. Een stichting om in de schoolvakanties vakantiedagen voor kinderen aan te bieden. Ik werkte steeds zelfstandiger en kon mijn enthousiasme omzetten in daden. Ik hoefde niet meer aan het werk gezet te worden, dat was heel erg fijn. In 2018 maakte mijn stichting kans op een appeltje van Oranje en kregen we bij de prijsuitreiking helemaal in Utrecht een “troostprijs” van 2500 euro!

We zijn veel naar het Drouwenerzand en Hellendoorn geweest. Ook bij de Scouting organiseerde ik verschillende uitstapjes. Uitstapjes waren mijn favoriete onderdeel om te organiseren. Van het plannen van de locatie, tot het contact met locatie en ouders, tot het plannen en indelen van auto’s. (uiteraard in een gekleurde tabel)

Sinds 2023 is het onze buitenspeelclub gelukt om Oekraïnse kinderen mee te nemen in onze activiteiten, zodat het een internationaal gebeuren is geworden. Een prestatie die mij wederom veel energie heeft gegeven.

Ik ben heel erg dankbaar met het vrijwilligerswerk en hoop dit nog heel lang te mogen doen op deze manier. Binnen de stichting werken nu meerdere mensen met autisme, die net als ik hun draai hebben moeten vinden en nu ook volwaardig met het team mee kunnen draaien. Als ik terugkijk naar wat ik bereikt ben, durf ik ook te zeggen dat ik hier stiekem best trots op ben.”


” Ik heb heel veel geluk gehad, dat mijn stagecoördinator mij destijds een kans heeft gegeven, want ik weet niet wat ik nu zou doen als dit niet zo gelopen was. “

 

Volg Ken HIER op Facebook. Zijn stichting en website vind je hier

Terug naar boven